• Най-малкият смартфон в света работи с най-бързата мрежа

    Най-малкият смартфон в света работи с най-бързата мрежа

    Колкото по-голям е смартфонът, толкова по-скъп е той. В това са убедени, както потребителите, така и компаниите.

    Най-малкият смартфон в света работи с най-бързата мрежа

    Колкото по-голям е смартфонът, толкова по-скъп е той. В това са убедени, както потребителите, така и компаниите. Компактните телефони вече не са на мода, но нека си кажем честно, че огромните смартфони не са много удобни за носене в джоба, например.

    Ако сте от хората, които искат компактен смартфон, но все пак с модерни функции, то трябва да помислите за Jelly. Височината му е само 9,2 см, а широчината му е 4,3 см. Това, обаче не променя факта, че Jelly разполага с идеални функции. Jelly е най-малкият смартфон в света

    Jelly работи с операционна система Android 7.0 Nougat. Вградената му памет е 16 GB, a батерията е 950 мАч. Макар, че сме свикнали на доста по-голям капацитет на батерията, се оказва, че 950 мАч са напълно достатъчни за употреба на мини смартфона цели три дни без нужда от зареждане.

    Екранът на Jelly е 2,45 инча. Освен това смартфонът работи с Jelly Pro с 2 GB RAM и 16 GB ROM.
    Оставихме най-хубавото за накрая – Jelly работи с първата по рода си свръхбърза 4G мрежа. А, ако и това не Ви е достатъчно сме сигурни, че цената ще Ви убеди. Както всичко в Jelly и цената му е мини – само 69 долара.

    4G мрежа Jelly най-малкият смартфон мини смартфон

    Оценка на новината

    0