• Търсиш си ново приложение? Ето няколко идеи

    Търсиш си ново приложение? Ето няколко идеи

    В магазините на Android и iOS има доста нови приложения. Някои от тях ни грабнаха вниманието и бързаме да Ви разкажем за тях.

    Търсиш си ново приложение? Ето няколко идеи

    В магазините на Android и iOS има доста нови приложения. Някои от тях ни грабнаха вниманието и бързаме да Ви разкажем за тях.

    Astro е ново мейл приложение, което работи като вече познатите ни такива – през него могат да се изпращат мейли, да се създават писма, както и да се трият или архивират вече стари мейли. Това, което различава Astro е чатботът Astrobot. Astrobot ще Ви организира пощата, ще Ви предложи различни нови функции и освен това бързо и лесно ще Ви премахне от списъците, в които не искате Вашият мейл да се намира. Приложението е много лесно и интуитивно за ползване и е налично, както за Android, така и за iOS.

    Saundcloud не е съвсем ново приложение. То успешно се конкурира с най-големите в бранша. Сега, обаче е на път да измести някои от лидерите с новата си функция The Upload. Тази нова функция ще Ви помогне да намирате любимата си музика, независимо от предпочитанията си. The Upload използва самообучение, за да успее да открие най-новата музика, която би Ви харесала. Това приложение също е достъпно и за iOS и за Android.
     

    Pocket Sense е едно много полезно приложение, но има някои недостатъци. В основата си това е приложение, което Ви известява при евентуална кражба. Всеки пък, когато смартфонът Ви бъде изваден от джоба. Това, което не е съвсем премислено е факта, че всеки от нас доста често вади смартфона си от джоба. Приложението е достъпно само за смартфони, работещи с Android.

    Android iOS Pocket Sense SaundCloud Astro

    Оценка на новината

    0