• "Да бъдеш крал" с батерия, която издържа 15 дни

    "Да бъдеш крал" с батерия, която издържа 15 дни

    През юни ще видим нов смартфон от китайската компания Oukitel. Смартфонът ще работи с Android, а рекламата му е доста интересна и дори дръзка – „Да бъдеш крал“.

    "Да бъдеш крал" с батерия, която издържа 15 дни

    През юни ще видим нов смартфон от китайската компания Oukitel. Смартфонът ще работи с Android, а рекламата му е доста интересна и дори дръзка – „Да бъдеш крал“. И как няма да бъдеш щом батерията на смартфона ти е с капацитет 10 000 мАч.

    И ако у Вас се пропужда съмнение, че ще трябва да зареждате смартфона си поне по 7 дни – лъжете се! Огромната батерия на K10000Pro ще се зарежда само за 3 часа, заради механизма за бързо зареждане.

    Всъщност това е вторият смартфон на компанията, който разполага с огромна батерия Предшественикът му е К10000, който се появи преди няколко години. Цената му беше само 240 долара, които бързо се оправдават, когато с едно зареждане на телефона го използваш 15 дни.

    Този смартфон, обаче, въобще не е добър избор за тези, които търсят най-модерните технологии. Батерията е единственото предимство на смартфона. Той разполага с 5,5-инчов дисплей. Вградената памет е 32GB, a RAM паметта е 3GB. Осемядрен процесор и FullHD разделителна способност допълват характеристиките. Един недостатък на смартфона е неговото тегло. Заради батерията предшественика на K10000Pro тежеше близо половин килограм. 

    Или с други думи – потърсене Oukitel K10000Pro ако се нуждаете от смартфон, който ще върши основни функции. За момента все още не е ясна цената на смартфона, както и точната дата, на която ще бъде представен.

    смартфон K10000Pro Oukitel капацитет на батерията

    Оценка на новината

    0