• Новото устройство на HTC, което може да се "стиска" и разполага с най-добрата камера

    Новото устройство на HTC, което може да се "стиска" и разполага с най-добрата камера

    HTC представи новия си флагман днес.

    Новото устройство на HTC, което може да се "стиска" и разполага с най-добрата камера

    HTC представи новия си флагман днес. Смартфонът има доста подобрения и едно иновативно допълнение. Устройството работи с иновативна технология Edge Sense и може да се „стиска“. В металната рамка са разположение 8 сензора, улавящи „стисканията“ и позволяващи улеснено взаимодействие между потребителя и смартфона.

    Различните „стискания“ отключват различни приложения и функции, като камера, гласов асистент, фенерче или друго приложение. Edge Sense е съвсем иновативна услуга.
    Новият флагман на HTC – U11 идва с 5,5-инчов екран и две камери, за които компанията казва, че са най-добрите камери поставяни в смартфон до сега.

    HTC обещава на потребителите перфектни снимки по всяко време на деня и независимо от светлината, както и сензорна технология за автофокус. Смартфонът на HTC е първият, който ще работи с процесора Snapdragon 835 oт Qualcomm.

    Към другите предимства на новия смартфон спадат и 4GB RAM и 64GB вградена памет. Смартфонът е водоустойчив при потапяне до 30 минути. Друга новост в U-11 е, че той ще ползва цели три гласови асистента – Amazon Alexa, HTC Sense Companion и Google Assistant.

    Аудио жакът е премахнат от смартфона и той ще ползва USB Type-C.
    С U-11 ще се запознаят първо американските потребители още следващия месец, а цената трябва да бъде около 650 долара.

    Snapdragon 835 HTC HTC U-11 стискащ се смартфон

    Оценка на новината

    0