• Mercedes внася нова технология в последния модел E-класа

    Mercedes внася нова технология в последния модел E-класа

    Колко често ползвате смартфона си?

    Mercedes внася нова технология в последния модел E-класа

    Колко често ползвате смартфона си? Всъщност доста по-лесно е да отговорите за какво НЕ ползвате смартфона си. Умните ни устройства са неразделна част от нас, наши приятели и партньори във всяка задача, която трябва да свършим. Всяка една наша дейност може да бъде обвързана и значително улеснена от приложение.

    Това ще се случи дори с отключването на автомобила. Тази технология ще се появи в новата E-класа на Mercedes. Виртуалният ключ се сваля от платформата на Gemalto и позволява отключване на автомобила без да се налага да носите физическия ключ.

    Технологията е разработка на Gemalto. Разработчиците обещават, че виртуалния ключ ще работи дори, когато батерията на смартфона е паднала.

    Веднага след като шофьора седне зад волана, смартфона се включва към системата на автомобила и може да се използва като „развлекателен и комуникационен център“.

    Автоматично чрез Bluetooth се включва и системата handsfree. Ако смартфонът поддържа стандарт Qi за интуитивен трансфер, няма да е нужен кабел за зареждане.

    смартфон Mercedes Gemalto виртуален ключ

    Оценка на новината

    0