• Какво получаваш от новата-стара Nokia 3310

    Какво получаваш от новата-стара Nokia 3310

    Nokia 3310 беше една от културните икони от началото на 21 век и най-продаваният мобилен телефон на всички времена.

    Какво получаваш от новата-стара Nokia 3310

    Nokia 3310 беше една от културните икони от началото на 21 век и най-продаваният мобилен телефон на всички времена.

    Сега тя се завръща и обещава да ни привлече в по-стара ера, когато смятахме, че телефонът е умен, защото може да изпраща текстово съобщение.Но може ли 3310 да угоди на техноманиаците, които са свикнали телефонът да върши всичко сам? Може ли тази позабравена икона да изпревари тъчскрийна, може ли да ни върне назад във времето и ще се превърне ли в новата техно мода? Или трябва да бъде оставена в миналото, както повечето устройства, играчки и дрехи от началото на новия век.

    Защо е всичко това?
    Днес Apple управлява, когато става дума за смартфони.Но през 2000г. Nokia 3310 е майстор на мобилните телефони.И все пак какво прави 3310 толкова добра? Ето една история за един войник и неговата Nokia, която е купена преди повече от 15 години. Телефонът му е попадал в перална машина, смачкван и накисван в къри сос, но остава в перфектно работно състояние и трябва да се зарежда само веднъж на всеки 10 дни.

    По същество, старият 3310 е защитен и е „направен за последно“ - нещо, което не може да се каже за много съвременни джаджи.Но какво за новата версия? И тя е ли е толкова устойчива, ще се случи ли нещо ако го я полеем с вода, например.

    Дизайнът на новия 3310 не е много променен. Nokia 3310 се предлага в различни цветове, което позволява на купувачите да избират от червени, жълти, сини и сиви версии.Новият модел се чувства малко по-лек от първия, но определено разпознаваем като Nokia.Графиката изглежда много подобна на стария модел, а системата от менюта е почти същата.

    Има нещо приятно носталгично при натискане на бутоните, за да се обадите, вместо да се опитвате да натискате виртуални букви и цифри на дисплея.

    Хардуер
    С 3310 никога няма да се състезавате с един iPhone 7 Plus, така че не очаквайте да получите миниатюрен суперкомпютър, когато плащате £49.99.Новата стара Nokia е създадена за разговори и изпращане на текстови съобщения.

    Можете да получите директна мобилна интернет връзка, която използва 2G мрежата, макар че повечето смартфони използват 4G. Животът на батерията също е забележителен, като предлага 22 часа време за разговори и един месец в режим на готовност - което означава, че можете да го оставите в жабката и да го ползвате в случай на спешност без да се притеснявате от изчерпвате на батерията.

    Пишете текстови съобщения, използвайки древния "речник Т9", който прогнозира текст, докато пишете.Телефонът притежава евтина естетика и приятна минималистична функционалност.Може да се използва като втори телефон или притурка.3310 е страхотен за студенти, деца, възрастни хора и всеки, който е измъчван от носене на огромен смартфон.

    Няма да използвате 3310, за да правите снимки от типа качество, което ще получите със Samsung S8 или Apple iPhone. 3310 също така предлага умен начин за споделяне на снимките, които правите.Просто активирайте Bluetooth и го поставете срещу друг смартфон, за да прехвърлите вашите изображения.

    Nokia 3310 е решително “old school” на този фронт.Получавате няколко ретро приложения, като "конвертиране", което ще ви позволи да превръщате валута, метри в километри.Има и уеб браузър, който е като машина на времето за отминала епоха. Вероятно няма да влизате много в мрежата с този телефон.

    Ами змията?
    Това е първият въпрос, който хората задават за новата Nokia.Новата версия на Змия е толкова добра, колкото и старата, но по-цветна. Е, още ли се колебаете за Nokia 3310?

    Nokia 3310 новата Nokia 3310 характеристики на Nokia 3310

    Оценка на новината

    0