• Кога ще излезе iPhone 8? Един известен блогър дава отговор

    Кога ще излезе iPhone 8? Един известен блогър дава отговор

    Бенджамин Гескин е блогър, известен с това, че винаги има предварителна информация за предстоящите смартфони.

    Кога ще излезе iPhone 8? Един известен блогър дава отговор

    Бенджамин Гескин е блогър, известен с това, че винаги има предварителна информация за предстоящите смартфони. Сега Гескин отново даде предварителна информация този път за най-чакания смартфон тази година – iPhone 8.

    Гескин дава информация, че дългоочаквания смартфон ще бъде представен между 17 и 20 септември тази година. Преди няколко седмици се появи слух, че премиерата може да се забави до следващата година заради проблем с доставките на части, но вероятно компанията е намерила изход от ситуацията.

    Блогърът споделя, че информацията му е достоверна и идва от имейлите на служители на Apple. От компанията казват, че тези дати са приблизителни и не дават 100%-на гаранция ще сроковете ще бъдат изпълнени, тъй като много неща могат да се променят във времето.

    За момента е ясно, че масовото производство ще започне през ноември, което означава, че много малко потребители ще могат да се сдобият със смартфона през 2017г. Apple обещава юбилейния iPhone да бъде най-добрия до сега. В него ще бъдат добавени нови функции и подобрения, за да задоволи всички изисквания на потребителите.

    Apple iPhone iPhone 8 премиера на iPhone 8 кога ще излезе iPhone 8

    Оценка на новината

    5.00