• Създателят на Android представя смартфон по-добър от флагманите на Apple и Samsung

    Създателят на Android представя смартфон по-добър от флагманите на Apple и Samsung

    Един от основателите на операционната система Android е Анди Рубин. Казваме Ви го, защото днес Рубин представи нов смартфон.

    Създателят на Android представя смартфон по-добър от флагманите на Apple и Samsung

    Един от основателите на операционната система Android е Анди Рубин. Казваме Ви го, защото днес Рубин представи нов смартфон. Моделът носи името Essential PH-1 и ще бъде продаван за 700 долара в САЩ.

    Разбира се, новият смартфон ще опита да удари в слабите места на най-големите флагмани – iPhone и Samsung Galaxy S8. И претенциите му ще бъдат абсолютно оправдани.

    Essential PH-1 e с изключително минималистичен и изчистен дизайн, в който не е включено дори логото на компанията. Диспеят е 5.7-инчов, а рамката почти липсва. Резолюцията е 2560х1320 QHD.



    Стилният му дизайн е допълнение към материалите, от които е изработен смартфонът – титан и керамика, които го правят почти неразрушим. Операционната система, разбира се е Android.

    Процесора е Snapdragon 835. По последните тенденции и Essential PH-1 е с две задни камери по 13 MP. А, за привлекат още повече клиенти компанията подарява и по една 360-градусово камера и един домашен гласов асистент.

     

    смартфон Анди Рубин Snapdragon 835 Essential PH-1

    Оценка на новината

    5.00