• Samsung представи 3 подобрени модела от серията Galaxy J

    Samsung представи 3 подобрени модела от серията Galaxy J

    Новите модели на Samsung от серията Galaxy J идват съвсем скоро на българския пазар.

    Samsung представи 3 подобрени модела от серията Galaxy J

    Новите модели на Samsung от серията Galaxy J идват съвсем скоро на българския пазар. J7, J5 и J3 са със стилен дизайн, по-добра камера и метален корпус.
    Galaxy J5 ще бъде достъпен за потребителите в България в средата на този месец. J7 ще видим по магазините в страната през юли, а с J3 ще можем да се сдобием през септемрви.

    Бюджетната серия Galaxy J е сред най-продаваните в Европа. Очаква се подобрените модели да привлекат още повече клиенти, както в България, така и в цяла Европа. Смартфоните от тази серия предлагат добро съотношение цена-качество.

    J5 и J7 са оборудвани с Full HD Super AMOLED дисплей. Двата модела са и с подобрена 13-мегапикселова предна камера и 13-мегапикселова задна камера. Компанията дава обещание за подобрени снимки дори при ниска обкръжаваща светлина.

    Макар, че J3 няма такива подобрения, този модел също се справя перфектно със снимките. Компанията е подобрила задната камера и сега тя идва като 13-мегапикселова с автофокус. J3 идва и с 16 GB памет и 2 GB RAM.

    J7 ще зарадва потребителите с дълъг живот на батерията и 3 GB RAM памет. В J5 има възможност за добавяне на microSD и увеличаване на капацитета на паметта до 256 GB.
    Тези два модела разполагат и със скенер за пръстови отпечатъци.

    Samsung Samsung Galaxy J Galaxy J3 Galaxy J5 Galaxy J7

    Оценка на новината

    0