• Няколко приложения, които ще спасят лятната ваканция

    Няколко приложения, които ще спасят лятната ваканция

    Планирали ли сте вече лятната си ваканция? Дори и да сте, знаете че пътуването може да бъде изключително стресиращо, особено ако е извън страната.

    Няколко приложения, които ще спасят лятната ваканция

    Планирали ли сте вече лятната си ваканция? Дори и да сте, знаете че пътуването може да бъде изключително стресиращо, особено ако е извън страната. Обикновено хората тръгват на път в едно такова приповдигнато настроение и им се струва, че нищо не може да се обърка. Е, всички знаем, че не е съвсем така. Все пак добрата новина е, че има редица приложения за пътуване, които могат да улеснят ваканцията ни стократно. Класацията е на испанския вестник El Pais.

    Citymapper е приложение, която ще Ви разкаже всичко за градския транспорт там, където сте тръгнали. То е активно в над 30 страни и значително ще намали висенето по спирките, несвързаните ръкомахания на непознати, когато ги попитате за посоката и разбира се – излишните нерви. Чрез приложението можете да получите информация за това кога ще дойде чаканото превозно средство. То ще Ви каже дори в кой вагон на метрото да се качите, за да сте по-близо до изхода, който Ви трябва.

    My Panda е едно много полезно приложение. То оценява риска от заплахи за терористични атаки, както и алармира ако на мястото вече са се случвали подобни актове на терор. Приложението се актуализира във всяка минута. Активно е за над 30 големи града. Освен, че предупреждава за опасност, приложението показва и убежища и най-близките полицейски управления.

    Hooper е най-доброто приложение в Google Play за 2016г. То ще Ви помогне да си намерите евтин полет. Приложението изчислява вероятността цената на полета, който сме избрали да се вдигне или да спадне и то с точност до 95%. Въз основа на тези изчисление приложението ни съветва да купим билета или да изчакаме цената му да падне.

    Bandsintown е приложение за всички, които обичат да ходят на концерти и събития, докато са на почивка. Приложението позволява да изберете любимия си артист и да видите дали наоколо няма концерт с негово участие. В приложението можете да следвате хора, както в социалните мрежи.

    TripAdvisor е доста познато приложение, но ние пак ще разкажем за него. На кратко – това е джобен гид. Приложението засича къде се намирате и Ви разказва местната история. Приложението показва на потребителите близките интересни места и забележителности и всеки може да види оценката на дадено място, както и снимки и мнения на други потребители.

     

    Приложения Android iOS пътувания приложения за пътувания

    Оценка на новината

    5.00